Mes esame Webhub.lt

Interneto svetainių ir elektroninių parduotuvių kūrimas

Mūsų ekspertų komanda atidžiai išanalizuoja Jūsų verslo specifiką ir klientų lūkesčius, kad sukurtų pritaikytą tinklalapį, kuris ne tik atspindi jūsų įmonės vertybes, bet ir užtikrina maksimalų našumą.

Ilgalaikis bendradarbiavimas

Visada ieškome galimybių plėsti ir gerinti mūsų klientų verslą

Kokybiškas puslapių programavimas

Dirbame kruopščiai su daugiau nei 10 skirtingų programavimo kalbų

j

Kokybiškas SEO

Mūsų SEO specialistai pasirūpins geriausiais jūsų verslo paieškos Google sistemoje rezultatais

Visos svetainių valdymo sistemos

WordPress, Shopify, Prestashop ir kt., dirbame su visomis jūsų verslui tinkamomis sistemomis

Apie mus

WEBHUB – tai inovatyvus sprendimas Lietuvos verslams, siekiantiems turėti pasaulinius standartus atitinkančias interneto svetaines ir elektronines parduotuves. Augant interneto vartojimui, vis daugiau Lietuvos gyventojų renkasi internetą kaip pagrindinę informacijos apie įmones šaltinį.

Todėl WEBHUB siekia suteikti galimybę Lietuvos verslams pasirodyti internete geriausiai įmanomu būdu.

Webhub garantuoja tinkamus sprengimus

Mūsų tikslas – suteikti Lietuvos verslams galimybę turėti greitą, moderniai atrodančią, nepriekaištingai veikiančią svetainę nereikalaujant neproporcingai didelių biudžetų.

Metai patirties

Metų technologijos

Aptarnautų įmonių

Paslaugos

Mūsų kompetencija inovatyvių verslų srityje yra pagrįsta tarptautine patirtimi, naujausiomis rinkos tendencijomis, bei išsamiais vartotojų elgsenos tyrimais. Mes siūlome išsamų paslaugų asortimentą, skirtą visapusiškai patenkinti Jūsų digitalinių projektų poreikius. Mūsų paslaugų spektras apima visus reikalingus elementus sėkmingam projektui: nuo pradinės koncepcijos iki galutinio įgyvendinimo.

Interneto svetainių kūrimas

Reprezentacinė verslo svetainė yra jūsų įmonės vizitinė kortelė internete. Tai paprasta, bet informatyvi svetainė, teikianti esminę informaciją apie jūsų verslą, tokią kaip kontaktiniai duomenys, produktų bei paslaugų aprašymai, ir kita svarbi informacija klientams.

Elektroninių parduotuvių kūrimas

Elektroninė parduotuvė yra jūsų verslo atspindys internete. Tai platforma, kur potencialūs klientai gali lengvai naršyti produktus, sužinoti jų kainas, pristatymo bei mokėjimo informaciją ir atlikti pirkimus internetu. Pagrindinis šios svetainės tikslas yra efektyvūs pardavimai ir patogus apsipirkimo procesas.

Interneto svetainių aptarnavimas

Mes teikiame išsamias internetinių svetainių aptarnavimo paslaugas. Tai apima programinės įrangos reguliarų atnaujinimą, svetainės apsaugą nuo duomenų nutekėjimo, naujų funkcijų ir turinio įkėlimą, atsarginių duomenų bazių kopijų kūrimą, taip pat klientų aptarnavimą telefonu ir paštu per 24 valandas.

Mobiliosios aplikacijos

Mūsų įmonė specializuojasi kuriant aukštos kokybės native mobiliąsias aplikacijas iOS ir Android sistemoms. Mes užtikriname visapusišką procesą – nuo UX/UI dizaino architektūros iki programos priežiūros ir skatinimo.

Startuoliams

Ar turite inovatyvią idėją ir ieškote patikimų partnerių, kurie galėtų ją paversti realybe? Mes, kaip patyrę startuolių vystymo specialistai, siūlome išsamų paslaugų paketą bei technologinį know-how būtent jūsų idėjai.

Digital Dizainas ir vartotojo patirtis

Mūsų digital produktų kūrimo filosofija yra paprasta: sukurti tokius produktus, kurie patrauktų dėmesį, skatintų vartotojų prisirišimą ir norą tapatintis su jais. Mes teikiame visas būtinas dizaino ir UX/UI paslaugas, kad Jūsų digital projektai būtų sėkmingi ir patrauklūs.

Portfolio

Mes specializuojamės kuriant individualius programinės įrangos sprendimus, pritaikytus jūsų konkretiems reikalavimams. Nesvarbu, ar tai būtų jūsų kasdienės verslo operacijos, tobulinamos skaitmeninėmis priemonėmis, sudėtingų internetinių platformų kūrimas, vidaus sistemų vystymas ar pagalba tarptautinėms skaitmeninėms startup’ams, mūsų patyrusi komanda užtikrina sklandų viso proceso vykdymą.

Atsiliepimai

Ieškant IT sprendimo, dažniausiai susiduriam su skirtingu IT specialisto ir pilno entuziazmo verslo kurėjo požiūriu. Po daug situacijų pradėjau suprast ir IT specialistus, jų techninę kalbą ir kaip nelengva kartais išpildyt "svajoklių" fantazijas. Bet vis tiek būna labai smagu, kai IT pusė tave supranta iš pusės žodžio. Ačiū Webhub komandai už lengvą idėjos išpildymo kelią.

Testimonial Item

Martinas Eimutis

Fantastiška patirtis su webhub. Per vieną savaitgalį jie sukūrė naują svetainę, kurios dizainas ir funkcionalumas viršijo mūsų lūkesčius. Komanda yra labai profesionali, jų supratimas apie mūsų poreikius ir verslo tikslus buvo neįkainojamas. Darbas atliktas greitai, bet tuo pačiu metu išlaikant aukščiausios kokybės standartus. Dėkojame už puikų aptarnavimą ir neabejotinai kreipsimės į jus ateityje. Jūsų profesionalumas ir meistriškumas yra įvertinti!

Testimonial Item

Agnė Saladžienė

Esu labai patenkinta sukurta elektronine svetaine. Komanda atsižvelgė į visus mano norus ir specifikacijas. Jų komunikacija buvo ne tik greita, bet ir labai aiški, todėl viso proceso metu jaučiausi informuota ir įtraukta. Galutinis svetainės rezultatas viršijo visus mano lūkesčius, tiek dizaino, tiek funkcionalumo prasme. Jų profesionalumas ir dėmesys detalėms yra įspūdingi. Be jokios abejonės, šiltai rekomenduoju šią komandą visiems, kurie nori kokybiškos ir individualiai pritaikytos elektroninės svetainės. Jų darbas tikrai vertas pagyrimo!

Testimonial Item

Justina Jakšytė

Nuostabi patirtis. Bendravimas buvo aukščiausio lygio, o poreikių supratimas - išskirtinis. Mūsų lūkesčiai ne tik buvo įgyvendinti, bet ir pranokti. Svetainė buvo sukurta greitai, o suteiktas 12 mėnesių nemokamas aptarnavimas rodo jų įsipareigojimą klientui. Aukštas darbo lygis ir dėmesys detalėms. Rekomenduoju juos kaip patikimą ir efektyvų pasirinkimą jūsų projektams.

Testimonial Item

Nerijus Vitkus

Noriu jums labai padėkoti už mano sukūrta puslapį! Labai greitai atsakingai žiūrėjote į savo darbą ir padėjote spresti problemas, kurios jums nepriklausė. Ačiū labai! Tikrai rekomenduosiu visiems!

Testimonial Item

Erika Pačesaitė

Nuoširdi rekomendacija. Nustebino kaip greitai ir profesionaliai viskas buvo padaryta, jaučiasi kad bendravimas su klientu yra prioritetas- kas man visada labai svarbu. Pataria, kruopščiai papasakoja iškilus klausimams ir pasidalina savo įžvalgom jei to reikia. Ačiū!

Testimonial Item

Vesta Slavinskaitė

Sed ut perspiciatis

D.U.K

Ar interneto svetainė krausis greitai?

Mes specializuojamės svetainių našumo gerinime, užtikrindami, kad vidutinis mūsų sukurtų svetainių kraunamasis laikas yra tik 1.8-2 sekundės. Bendradarbiaudami su „Google“ partneriais ir aukštus veiklos standartus keliančiomis agentūromis mes įsipareigojame suteikti išskirtinę naršymo patirtį Jūsų svetainės lankytojams.

Ar sutartis su webhub terminuota?

Ne, sutartį su webhub galėsite nutraukti bet kada pranešus 10 dienų iki sutarties nutraukimo.

Ar svetainės sukūrimo mokėstis yra vienkartinis?

Mūsų svetainės kūrimo paslauga yra teikiama už fiksuotą vienkartinį mokestį, kuris yra aiškiai nurodytas sutartyje. Mes užtikriname skaidrumą ir aiškumą, pasirašydami sutartį su kiekvienu klientu, kad būtų garantuotas abiejų šalių patikimumas ir aiškios paslaugų sąlygos

Ar galėsime lengvai redaguoti turinį - keisti paveikslėlus, tekstus ir kitus elementus?

Mes užtikriname, kad galėsite lengvai keisti bet kokį turinį ir paveikslėlius savo interneto svetainėje. Suteikiame prieigą prie svetainės valdymo žinyno ir video apmokymų medžiagos. Be to, esant poreikiui, siūlome asmeninius gyvus mokymus, kad galėtumėte pilnai išnaudoti savo svetainės galimybes.

Jeigu vėliau norėsime funkcionalumo interneto svetainėje, pvz.: pridėti iššokančius langus, LiveChat, sukurti papildomą puslapį, ar galėsite tai padaryti?

Jūsų patogumui, kviečiame užpildyti formą mūsų Pagalbos centre. Mūsų komanda yra pasirengusi atlikti darbus atsižvelgdama į Jūsų individualius poreikius. Mes užtikriname greitą ir profesionalų aptarnavimą, kad visi Jūsų lūkesčiai būtų patenkinti.

Ar interneto svetainė bus pritaikyta mobiliems įrenginiams?

Visos mūsų sukurtos interneto svetainės yra pilnai pritaikytos mobiliems įrenginiams, įskaitant išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius. Mes užtikriname, kad Jūsų svetainė veiktų sklandžiai ir efektyviai visuose įrenginiuose, suteikiant geriausią patirtį Jūsų lankytojams.